Team ZinderZinnen

Karen Brom en Robert Beernink hebben elkaar leren kennen via verschillende schrijfforums waarop ze actief zijn. Hun gedeelde passie voor schrijven en de uitdagingen die daarmee gepaard kunnen gaan heeft geresulteerd in de Meesterklas ‘ZinderZinnen’.

Karen is columnist, tekstschrijver en copywriter. In haar hilarische columns neemt ze haar lezers mee in het feest der herkenning dat de alledaagse gang van zaken heet. Van Creatief Schrijven.be ontving ze in het voorjaar van 2017 in Antwerpen de publieksprijs voor ‘De zin van je leven’. Het korte verhaal De derde broer werd in het voorjaar van 2018 gepubliceerd in de verhalenbundel ’19 x Soms Niet’. Dagelijks schrijft ze aan haar manuscript voor een roman waarin ze spanning, lust en zinderende liefde beschrijft. Klik voor meer informatie op www.karenbrom.nl.

 

Robert is literair fictieschrijver en columnist. Zijn verhalen komen voort uit een ongebreidelde fantasie, waarin wonderlijke werelden, bijzondere karakters en merkwaardige gebeurtenissen spiegels vormen van de realiteit, waar erotiek een vanzelfsprekend onderdeel van is. De herkenbare stijl vloeit uit een onverbloemd relativerende en tragi-hilarische fileerpen. Als #BinnenDoorDenker publiceert Robert wekelijks columns van 250 woorden. Deze beperkte omvang dwingt tot beknopt schrijven en zet bij lezen aan tot binnendoordenken. Van Robert Beernink verschenen onder andere De Lonkende Lijkwade, De Apenhof en recentelijk het meesterlijk geschreven mysterie De zAligen. Klik voor meer informatie op www.robertbeernink.nl.

 

Zin in ZinderZinnen?

inschrijven voor updates
Volg ZinderZinnen op Facebook
Volg ZinderZinnen op Facebook
Volg ZinderZinnen op Instagram